Modellen

De getoonde lampenkappen geven een indicatie. Er zijn vele variaties in schuinte en hoogte te leveren.

 

Vorm of model lampenkap

Rond, cilinder, ovaal, vierkant, rechthoekig, retro en vintage lampenkappen en nog meer mogelijkheden. Om u te adviseren hebben wij voor u de juiste maten geselecteerd. Daarnaast zijn er nog vele maten waar wij op terug kunnen vallen. En anders kan alsnog een nieuwe maat gecreëerd worden. Zo kunnen wij een lampenkap leveren met optisch de juiste verhoudingen.

Vaak wordt uitgegaan van het model van de lampenvoet bij het bepalen van het model van de lampenkap. Hoofdzakelijk is dat niet. Natuurlijk speelt ook de uiteindelijke plaats een belangrijke rol. En uw kijk en smaak op het geheel. Met ons inzicht komen we er samen altijd uit. Indien aan alle voorwaarden van plaats en functie is voldaan vormen de lampenvoet en lampenkap één geheel.

Bevestiging lampenkap op lampenvoet

Er zijn verschillende systemen om een lampenkap op een lampenvoet te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat de lampenkap op uw lampenvoet past.

 

In onze winkel kunnen wij de mogelijkheden aan vormen tonen. Neem uw lampenvoet mee als u komt. Laat u adviseren of bel  070 -347 95 62.