FAQ’s

Maakt u zelf de lampenkappen ?

Wij maken ze zelf in ons eigen atelier. Wij nodigen u uit om een kijkje in de keuken te nemen. Omdat het niet wordt uitbesteed weten wij precies wat u belangrijk vindt en zullen dat in het verwerkingsproces meenemen.

Kan ik de lampenkappen zien ?

In onze winkel staan verschillende lampenkappen uitgestald. Wij werken met modellen van de lampenkappen en met voorbeeldstalen van de stoffen.

Kan ik de lampenkap gelijk meenemen ?

Door onze werkwijze zijn er honderden combinaties mogelijk. Dus om de geschikte lampenkap te bekomen, dient u rekening te houden met een verwerkingstijd van gemiddeld twee weken.

Wat is de gemiddelde prijs ?

Zie voor prijzen lampenkappen-modellen.

Kan ik iedere maat opgeven ?

Wij hebben in de loop der tijd honderden modellen ontwikkeld. Daarin vinden wij meestal een alternatief voor de door u gevraagde maat. En wij werken nog steeds vanuit het principe ‘u vraagt en wij draaien.’

Kan ik eigen stof aanleveren ?

Dat is geen probleem. Het is prettig als wij de samenstelling van de stof weten, want niet iedere stof is geschikt, maar wij kunnen altijd een proef maken.

Mijn lamp heeft geen ‘normale fitting’. Kunt u daar een kap op maken ?

Er zijn verschillende manieren om een kap op een lamp te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat de kap op uw lamp past. In sommige gevallen moeten wij uw lamp aanpassen.

Kan ik mijn oude kap opnieuw laten maken ?

U levert de oude kap aan. Wij gebruiken dan van de bestaande kap de onder en bovenring opnieuw. De rest is zoals bij een nieuwe kap.

Kan ik mijn lampenvoet laten repareren ?

Ja, een nieuwe fitting of snoer behoort tot de mogelijkheden. Ook voor de meer uitgebreide herstelwerkzaamheden bent u aan het goede adres.